Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Тячівщині дбають про те, аби діти на Сході відчули свято

28 грудня 2014 р., 11:01

Закарпатські діти хочуть подарувати н6астрій друзям з Донбасу

До новорічно-різдвяних свят в навчальних закладах району проходить акція «Діти Тячівщини – дітям Донбасу», в ході якої учні готують подарунки своїм ровесникам на Сході. Мета благодійного почину – простягнути руку допомоги й підтримки дітям на Донбасі, які наразі цього потребують, а ще – об’єднати юних громадян країни і показати, що Захід і Схід – разом.

Вже 16 шкіл району пакують святкові подарунки для своїх однолітків з 16-х шкіл у містах Артемівськ, Соледар та Часів Яр на Донеччині.

Активно до акції долучилися і учні образотворчого відділу Дубівської ДШМ (вик.Черевко Н.М.). Зібрані солодощі (цукерки та печиво), теплі дитячі речі вони передадуть своїм ровесникам м. Артемівськ.

Організатори запрошують долучатись до цієї доброї справи усіх небайдужих мешканців Тячівського району. За додатковою інформацією можна звертатись до координатора акції на Тячівщині – волонтера центру «Горгани», депутата Тересвянської селищної ради Василя Габорця за телефоном: 050 432 31 35.

Tyachiv News


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp