Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Стіл life" стартує в Ужгороді від завтра

29 грудня 2014 р., 10:00

Виставка відомої художниці триватиме 2 тижні.

З 30.12.2014 до 12.01.2015 в Ужгороді у арт-кафе "Voto" відкриється виставка відомої закарпатської художниці Надії Дідик "Стіл life".

"Стіл life" (still- life) - тихе життя речей,предметів у кімнаті, на столі, на вікні живуть своїм і моїм життям,передаючи ауру позитиву. Своєрідний світ образів та речей, що нас оточують у повсякденному житті -це джерело інспірацій моєї творчості. Гра світла,чистих кольорів, їхня декоративна гармонія є контекстом відображення побаченого. Складова творчого процесу - це феєрія кольорових співставлень,що викликає певні враження і емоції.

Площина полотна стає територією,де акумулюються враження, відчуття, емоції залежно від замислу та колористичної побудови. Відомо, що колір і людська душа дуже споріднені. Мистецький погляд на цілісне усвідомлення світла,простору визначає об'єм,форму, фактуру а основне, настрій", - говорить пані Надія.

"Надія нерідко застосовує модуляцію різних відтінків кольору, поєднаних із властивою їй експресією і любов’ю. Часом здається, що вона хоче бачити силу кольору в кожному тоні, уважно ставлячись до колористичних переходів і сміливо зіставляючи теплу й холодну гами. Внаслідок цього колорит творів Надії Дідик робить її мистецтво надзвичайно позитивним для сприйняття, барвисто-живописним, таким, що чуттєво проникає в наше життя", - зазначає Богдан Шумилович, мистецтвознавець.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp