Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Далі "Тиси" незаконні мотоцикли не поїхали

29 грудня 2014 р., 10:57

Їх зупинили пильні прикордонники.

Спільними зусиллями прикордонників Чопського загону та митників, в пункті пропуску «Тиса» вдалось запобігти незаконному переміщенню до України чотирьох транспортних засобів.

Наш співвітчизник, що повертався з-за кордону мікроавтобусом «МЕРСЕДЕС», під час проходження прикордонно-митного контролю на в’їзд в Україну заперечив наявність у нього предметів чи товарів заборонених для вільного переміщення через кордон. Проте, під час поглибленої перевірки транспортного засобу, спільною оглядовою групою в багажному відсіку авто було виявлено чотири мотоцикли марки «ХОНДА». «Двоколісні» перебували у розібраному стані та частково розукомплектовані.

Мотоцикли вилучено встановленим порядком, сума оцінки встановлюється. З метою їх перевірки на предмет перебування за обліками як викрадених, направлено запит на адресу сектору Укрбюро Інтерполу УМВС України в Закарпатській області.


Прес-служба Чопського прикордонного загону






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp