Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Маленькі іршавчани отримали подяку від своїх захисників

29 грудня 2014 р., 16:01

Малечі надіслали зі Сходу прапор з теплими словами...

Нещодавно ДНЗ с. Горбка та ДНЗ №4 м. Іршави відправили в зону АТО свої привітання та побажання українським бійцям повернутися додому живими з перемогою.

За старання найменших іршавчан, захисники у відповідь надіслали до згаданих дошкільних навчальних закладів великий прапор України, синьо-жовте полотно з підписами. Це письмові привітання малечі та щирі побажання від солдат, які захищають кордони на Сході країни.

На прапорі щирі надписи вдячних солдатів: «Для діточок дитячого садочку с. Горбок» від солдата Деміна з м. Ірпінь, «Миру і Божого благословення» від капелана о. Романа, «Дякуємо за вашу підтримку. Перемога буде за нами», «Іршавському ДНЗ №4 від 12 Мезанізованої бригади із Дебальцево».

Слід зауважити, що не тільки вихованці ДНЗ підтримували захисників своєю допомогою, весь персонал садочків вирішив долучитися до новорічної акції і з нагоди дня св. Миколая відправити у батальйони новорічні подарунки. Наразі прапор України від захисників - це одна з найбільших гордостей цих ДНЗ.

Нагадаємо, дітлахи, разом зі своїми батьками та вихователями уже кілька разів збирали продукти харчування, теплий одяг та відправляли їх у зону АТО через підтримку волонтерів із району, а такий подарунок - своєрідна подяка українських військових малечі дошкільних установ.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp