Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Берегівщина: Виховну годину в школі перервала... бійка

29 грудня 2014 р., 16:41

Неврівноважена бабуся вже не вперше накинулася на вчительку.

В одній із сільських шкіл Берегівського району виховну годину зірвала днями неврівноважена жінка, яка увірвалася до класу та налетіла з кулаками на вчительку іноземної мови...

Обідньої пори в приміщенні однієї з сільських шкіл Берегівщини дирекція та педагогічний колектив школи проводили для учнів 8 класу виховну годину. Темою уроку була рівність прав у суспільстві дітей з обмеженими можливостями: «Дивіться на нас, як на рівних». Однак проведенню уроку завадила 56-річна жінка, яка увірвалася до класу…

Незважаючи на переляканих дітей та присутність педагогів, жінка стала викрикувати в бік директора школи нецензурну лайку. Далі ж помітила серед присутніх 25–річну вчительку іноземної мови й несподівано налетіла на неї з кулаками. Хуліганка наносила спантеличеній вчительці удари кулаками по голові та смикала за волосся!

На захист вчительки встала директорка школи, яка собою закрила її від розлюченої нападниці. Та заспокоїти хуліганку вдалося не відразу.

Опісля працівникам міліції хуліганка свої неадекватні дії пояснила тим, що вчителька іноземної мови побила її онука. Сама ж учителька запевняє, що фізичного насилля до учня не застосовувала.

За висновком судово-медичної експертизи, яка була призначена слідчим з метою встановлення правдивості показів, на тілі хлопчика ніяких тілесних ушкоджень, які б відповідали вказаному жінкою періоду часу, виявлено не було. Натомість у вчительки медики виявлені легкі тілесні ушкодження, що встигла їй спричинити неврівноважена бабуся.

Зі слів потерпілої, вона не вперше потерпає від неадекватних дій з боку нападниці. Та і раніше неодноразово при зустрічі викрикувала в її бік непристойні слова, чим ображала її гідність. Однак жінка не скаржилася, сподіваючись, що та заспокоїться.

За даним фактом слідчий Берегівського райвідділу міліції Михайло Ковач повідомив нападниці про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст.296 ч.3 Кримінального кодексу України (хуліганство, поєднане з опором громадянам, які припиняли хуліганські дії). Жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.


Яна Денисюк,Берегівський РВ УМВС







Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp