Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття: Підліток безжально "обчищав" медсестер

29 грудня 2014 р., 18:00

Тепер за це відповість перед законом

Працівники карного розшуку Іршавського райвідділу міліції затримали 16-річного мешканця с.Осій, який викрадав гаманці у медсестр районної лікарні.

Того дня медсестра із с.Заріччя та її напарниця із с.Імстичево прийшли на роботу в лікарню і, як завжди, залишили свої особисті речі в сестринській кімнаті. А самі пішли робити процедури хворим. Під вечір же виявили, що у їхніх жіночих сумочках відсутні гаманці. Після цього вони звернулись доІршавського райвідділу міліції.

Справою зайнялись правоохоронці, однак затримати крадія за гарячими слідами не вдалось. Протягом чергування у відділенні було багато відвідувачів із різних куточків району. А коли опитали хворих, то ніхто з них нічого підозрілого не бачив і не чув.

Однак за кілька днів правоохоронці отримали інформацію про те, що до крадіжки гаманців у лікарні може бути причетний хлопчина із с.Осій. В село поїхали заступник начальника Іршавського райвідділу міліції підполковник Мирон Лещишин, начальник карного розшуку Сергій Зінич та оперуповноважений карного розшуку Іван Варцаба. У хлопцю вони впізнали свого давнього знайомого, який вже раніше скоював крадіжки і на даний час знаходиться на іспитовому строку покарання.

Хлопця разом із родичами запросили до райвідділу, де той зізнався, що це він обчистив у лікарні сумочки медсестер. Він саме відвідував свого родича у лікарні і, йдучи коридором, побачив на столі ключі від вхідних дверей сестринської кімнати. В цей час у коридорі нікого не було і хлопець, скориставшись нагодою, взяв ключі і зайшов до сестринської кімнати. За кілька хвилин він поцупив два гаманці, в одному було 1200 грн. та золотий ланцюжок вартістю майже 4000 гривень, в іншому – 500 грн.

Дорогою з лікарні пусті гаманці злодій викинув, а гроші, звісно, забрав собі. У подальшому за викрадені гроші купив собі зарядний пристрій та акумулятор до мобільного телефону, продукти харчування, а залишок грошей у сумі 800 гривень сховав у шкарпетку. Там їх і знайшли під час затримання правоохоронці. До речі, крадений золотий ланцюжок злодій викинув разом із гаманцем, не помітивши його...

За даним фактом ст. слідчий Іршавського райвідділу міліції майор ГеннадійТурина відкрив кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена повторно, поєднана з проникненням в приміщення).

Міліція вкотре просить громадян уважніше ставитися до збереження власних речей. Особисті речі, гроші, ювелірні вироби та документи варто тримати біля себе і в жодному разі не залишати їх без нагляду.

Віта Горзов,Іршавський РВ УМВС



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp