Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Чопі добротно та якісно відремонтували дорогу (ФОТО)

30 грудня 2014 р., 09:55

Тільки на Закарпатті взимку можна ремонтувати дороги.

Під час формування бюджету Чопа на 2014 рік, сесією міської ради було прийняте рішення про капітальний ремонт вулиці Петефі. Враховуючи те, що в межах цієї вулиці було передбачено здачу в експлуатацію житлового будинку, де мали проживати сім’ї прикордонників, між міською радою та Чопським прикордонним загоном було налагоджено тісну співпрацю. Було виготовлено проектно-кошторисну документацію, яка пройшла експертизу та отримала позитивні висновки.

Кошти на капітальний ремонт вулиці Петефі передбачені із субвенції державного бюджету та бюджету міста Чоп, однак станом на сьогодні ще не перераховані. Міська влада вирішила не зволікати. Мер міста Галина Цар провела переговори із підприємством, яке надало згоду на проведення цих робіт. Станом на сьогодні на вулиці покладено асфальтне покриття, проведено облаштування обочин та люків. Капітальний ремонт дороги зроблений по-справжньому добротно та якісно.

Чопська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp