Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські депутати подумали про ЗМІ

31 грудня 2014 р., 13:41

Програму підтримки ЗМІ ухвалили вчора

Депутати облради на пленарному засіданні сесії, яка відбулася 30 грудня, прийняли Програму підтримки засобів масової інформації та розвитку інформаційної галузі на 2015 – 2017 роки.

Необхідністю затвердження цієї програми, йдеться в документі, є утвердження свободи слова; розбудова якісного інформаційного простору; створення належних умов для висвітлення в засобах масової інформації соціально-економічного життя області, діяльності органів виконавчої влади і місцевого самоврядування, побудови громадянського суспільства, культурного і спортивного життя краю; здійснення заходів, пов’язаних з проведенням конференцій, засідань за круглим столом, брифінгів, прес-турів, фестивалів, соціологічних та наукових досліджень, моніторингу засобів масової інформації, проведення конкурсів серед засобів масової інформації на кращі публікації, теле- та радіопрограми, відзначення ювілеїв газет, радіо і телебачення, професійних свят журналістів, працівників радіо і телебачення; висвітлення діяльності органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування в друкованих та електронних засобах масової інформації; надання фінансової допомоги обласній організації Національної спілки журналістів України.

Реалізація Програми сприятиме розбудові якісного інформаційного простору та створення належних умов для висвітлення в засобах масової інформації соціально-економічного життя області, діяльності органів виконавчої влади і місцевого самоврядування, побудови громадянського суспільства, культурного і спортивного життя краю.

Фінансування Програми здійснюється за рахунок коштів обласного бюджету, а це у 2015 році – 750,0 тис. грн., 2016 році – 750, 0 тис. грн., 2017 році - 800, 0 тис. грн.

Прес-служба облради



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp