Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

З дачі кума Путіна зникли 4 старовинні ікони

27 березня 2014 р., 14:24

Про це заявив директор інвестиційної компанії «Спорт-Тур»Олександр Яковлєв.

Зараз на території "Ведмежої діброва" у Жденієві працює спеціальна комісія, яка перевіряє чи нічого не зникло з дачі Медведчука. Так, Олександр Яковлєв розповів:


"Деякі речі ми знаходимо не на своїх місцях. Остаточно ми не можемо сказати що щось зникло, але вже бачимо що дечого немає на своїх місцях. Зараз вже можна сказати, що не знаходимо 4 цінних ікон, одна з них датується 16-тим століттям".

Раніше, ЗМІ повідомляли, що було складено акт передачі дачі Парвим сектором спецкомісії. У ньому зазначали: нічого не зникло. Так, за словами Яковлєва, на той момент ще не можна було реально оцінити стан речей.

Час Закарпаття

пр 27.03.2014 17:45 IP: 91.136.54.37
правий ливий гандони штопани бидло и недоумки мало часу и вас вишати будемо
Вася 27.03.2014 16:58 IP: 188.177.19.37
два магитофона отечественных, два портсигара, нет- три, куртки кожаные-четыре, и все нажито непосильным трудом...сміх тай годі !!!Нащо вішати тепер всіх собак на Правий сектор ??? Вчора підписали акт прийому, вечером самі ж вкрали, а на рано Правий сектор виноватий? ви і вправду думаєте що всі люди дебіли і нічого не зрозуміють ???

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp