Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Кафедральний собор незабаром реставрують

31 грудня 2014 р., 15:48

Саме з цього приводу Віктор Погоре5лов і зустрівся з Міланом Шашіком.

Міський голова Ужгорода Віктор Погорелов та секретар міськради Богдан Андріїв зустрілися з єпископ Мукачівської греко-католицької єпархії Міланом Шашіком – обговорили питання проведення підготовки до реставрації окремих приміщень резиденції Кафедрального собору.

Вміст бібліотеки та книгосховища винесуть – із цього приводу мер міста уже мав зустріч із головою Закарпатської ОДА Василем Губалем, а з нового року для погодження деталей зустрінеться з ректором УжНУ Володимиром Смоланкою.

За рік, вважає Віктор Погорєлов, ці роботи можна виконати.

Мілан Шашік показав відреставровані приміщення резиденції та на завершення зустрічі попросив вирішити питання зі сквером навпроти собору. На території планується знести комунальний паркан та облаштувати оглядовий майданчик, адже собор – історична пам’ятка, одна з основних візитівок Ужгорода. Сквер планується вимостити бруківкою та забрати самовільно зведені споруди.

Насамкінець міський голова Віктор Погорелов привітав єпископа Мілана Шашіка та греко-католиків Закарпаття із Різдвом Христовим.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp