Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Рахові борються з "липовим" небезпечним товаром

31 грудня 2014 р., 17:48

Горе-підприємці понесуть відповідальність.

Днями рахівські правоохоронці вилучили у двох підприємців нелегальний вибуховий товар, який продавався на ринку безсертифікатів.

На продавців складено та направлено в суд адміністративні протоколи за ст.195-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення, їм загрожуєпокарання у вигляді штрафу від 35 до 60 неоподатковуваних мінімумівдоходів громадян.

За статистикою, найчастіше травми від розривів петард і феєрверківотримують діти. На жаль, це мало турбує підприємців, які продають піротехніку неповнолітнім.

Враховуючи небезпеку від використання салютів та петард, міліція звертається до громадян з проханням провести роз’яснювальну роботу з дітьми та самим дотримуватись правил безпеки при поводженні з піротехнічними виробами.

Також слід усвідомити, що використання петард чи салютів не повинно створювати дискомфорт для оточуючих або загрожувати життю і здоров’ю людей.

Олеся Чайковська, Рахівський РВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp