Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Де зустрінуть північ берегівчани?

31 грудня 2014 р., 18:00

Більше половини опитаних рідне місто залишати не хочуть.

На  сайті "Новини Берегівщини"  було розміщено опитування «Де Ви зустрічатимете Новий рік?». Відповідь надали 134  читачі.

Так, більше половини респондентів (69, або ж 51,5%) обрали варіант «У рідному Берегові». Багато містян, зважаючи на високі ціни, цьогоріч обирають святкування вдома. Проте у Берегові можна було знайти й ресторанні варіанти. Наприклад, комплекс «Золота Пава» пропонує святкове меню, розважальну програму, конкурси, призи, живу музику, феєрверки, ліхтарики та запальний шоу-гурт «Атас». Ведучий свята – відомий гуморист Іван Пилипець. Початок програми о 21.00. За таке свято потрібно буде віддати600–900 грн. Новостворений розважальний комплекс «Магнум» також запрошує відсвяткувати Новий рік у себе. Тут пропонують інтерактивну розважальну програму, новорічне меню, конкурси, призи та святкове діско. Початок о 22.00. Новорічну вечірку влаштовують і в колоритному ресторані «Союз».

У центрі міста традиційно біля головної ялинки лунатиме музика та збиратиметься весела юрба, адже після домашнього святкування багато берегівців ідуть саме сюди.

На другому місці в опитуванні опинилися прихильники відпочинку на території Закарпаття. Таких виявилося29 (21,6%). Багато містян і справді на новорічну ніч відправляються в гори, знімаючи там туристичні будиночки чи номери у відпочинкових комплексах. Наприклад, знаний закарпатський курорт «Воєводино» пропонує прийти на бал-маскарад: банкет, струнний оркестр, шоу ілюзіоніста, вогняне шоу, запальні танцювальні виступи та феєрверк. Обійдеться таке задоволення для дорослого –1300 грн, для дитини до14 р. –650 грн, для дитини менше5 р – безкоштовно (без надавання місця). Інші, менш відомі курорти та комплекси, обходяться від50 грн за одномісний номер без харчування та до500 грн за добу.

Трошки менше,28 (20, 9%), респондентів обирають святкування за кордоном. Берегівчани, наприклад, віддають перевагу сусідній Угорщині. У Будапешті також за близько130 євро з людини (поїздка, проживання2–3 дні в готелі, сніданок) можна отримати незабутні враження від святкування. При цьому за новорічне меню та екскурсії доведеться доплачувати. Але, як то кажуть, де Новий рік зустрінеш – там його і проведеш, а Угорщина – це таки Євросоюз:)

Зовсім мало,8 (6%), читачів зізналися, що проведуть останнє свято2014 року на території України. Можливо, це студенти, котрі навчаються у різних вишах країни, чи люди, які їдуть на свята до рідних.

Незалежно від того, де Ви обрали провести Новий рік, наше видання бажає, аби святкування було приємним та яскравим, а новий,2015 рік, приніс Вам та Вашим рідним міцне здоровя, добробут, любов та успіх!


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp