Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тячівці подарували військовим новорічний подарунок на колесах (ФОТО)

3 січня 2015 р., 10:25

Напередодні Нового року в зону АТО відправлено автомобіль.

Цього разу в зону АТО відправлено мікроавтобус Volkswagen Т4, який вдалось придбати за кошти зібрані в освітніх закладах району, за сприяння т.в.о. голови Тячівської райдержадміністрації Василя Йовдія, начальника управління освіти Марії Думнич та районного волонтерського центру, який очолює Богдан Колодницький.

Автомобіль, заповнений продуктами харчування та іншими необхідними речами, передадуть для потреб військових 5-го батальйону Добровольчого Українського Корпусу «Правого сектору» «Чорний». Це вже не перший автомобіль, який за активної підтримки влади та громадськості району відправлено для потреб військовослужбовців АТО.

Доставлять автомобіль до місця призначення військові ДОК ПС «Чорний»: колишній афганець, доброволець Іван Дуйчак (псевдо – Каталіна) із селища Буштино та доброволець Олександр (псевдо – Шурік) з Великоберезнянського району. Після короткотривалого лікування вдома вони знову відправились для виконання бойових завдань на передовій в складі 5-го ДУК. Вдома Олександра залишились чекати дружина та малолітня дитина.

Перед від’їздом керівник району Василь Йовдій зустрівся з бійцями добровольчого батальйону, поцікавився їх проблемними питаннями та потребами в зоні АТО. В свою чергу Іван Дуйчак та Олександр висловили Василю Михайловичу вдячність за активну співпрацю в питаннях допомоги та підтримки військових, які проходять службу а зоні АТО.

{g}

З бійцями також поспілкувалась начальник управління освіти райдержадміністрації Марія Думнич. Зокрема вона побажала їм щасливої дороги, успіхів у службі, а також передала солдатам листи та малюнки вихованців Бедевлянського ДНЗ.

Як зауважив Іван Дуйчак, до цього він уже перевіз на Схід два автомобілі з Тячівщини: джип та добре укомплектовану Газель вщерть заповнені продуктами харчування, засобами особистої гігієни, теплими речами. Волонтерами району проведено й ряд інших доброчинних заходів у підтримку військових АТО. Надзвичайно важливу роботу волонтерським центром роведено перед настанням холодів, зокрема що стосується забезпечення військових добротними теплими речами, спальними мішками, комплектами білизни.



Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp