Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ДТП, бійки та сімейні сварки - новорічний спокій для іршавських міліціонерів

3 січня 2015 р., 16:20

У новорічну ніч правоохоронці виїжджали на три десятки викликів.

На Новий рік працівники Іршавського районного відділу міліції були переведені на посилений варіант несення служби. Кожний дільничний знаходився на своїй дільниці обслуговування. 

- У Новорічну ніч, з 31 грудня на 1 січня, на території Іршавського району було спокійно, - каже т.в.о. начальника Іршавського райвідділу міліції підполковник Мирон Лещишин. - Хоча поодинокі випадки правопорушень траплялись. Невідомі особи у м.Іршава пошкодили ворота одного з дворогосподарств та подряпали автомобіль власника. Зловмисників розшукують правоохоронці. 

У селах Лисичево та Суха трапились дорожньо-транспортні пригоди. Обидва водії не впорались з керуванням і допустили зіткнення. У ДТП в Лисичево травмованих не було, а в селі Суха травмувалась 21-річна жінка з с.Бронька. Однак отримані нею тілесні ушкодження були незначні, і від госпіталізації вона відмовилась. 

Не було спокійно на Новорічні свята у селах Імстичево, Кушниця, Мідяниця, Вільхівка, Доробратово, Дешковиця, Ільниця та в самій Іршаві. У цих населених пунктах святкування часом закінчувались сімейними сварками та бійками. Причина у всіх випадках одна - надмірне вживання спиртних напоїв. Працівникам міліції доводилось виїжджати на місця виклику і вгамовувати сімейних дебоширів, а деяких навіть запрошувати до райвідділу для профілактичної бесіди. 

У м.Іршава в одному з готелів мешканець с.Заріччя, знаходячись у нетверезому стані, порушував громадський порядок, стукав у двері сусідніх номерів. Бешкетника довелось вгамовувати працівникам міліції.

Святкування Нового року для студента Свалявського коледжу, мешканця с.Довге, закінчилось у лікарні, бо на автостанції його побили незнайомці. Забіяк розшукує міліція. 

Загалом у перші дні Нового року працівникам Іршавського райвідділу міліції довелось виїжджати на місце пригоди більше 30 разів. Всі звернення громадян було задокументовано, проводиться перевірка, - повідомляє Іршавський РВ УМВС. 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp