Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Екс-глава Міноборони: Найближчі два дні будуть найкритичнішими за всю історію України

27 березня 2014 р., 17:17

Росія готується до другої стадії спецоперації в Україні.

Про це заявив колишній міністр оборони і екс-секретар РНБО Євген Марчук, повідомляє УНІАН. Він зазначив, що ситуація переходить у другу фазу спецоперації, яку проводить Росія щодо України, і ця фаза може бути набагато небезпечнішою, ніж була "кримська фаза". 

"На сьогодні для експертів, які не входять у владні структури і добре розуміються у форматі оборонної безпеки, національної та державної безпеки, в цілому видно, що десь у найближчі два дні Україна буде переживати найкритичніший момент своєї історії за всі роки Незалежності", - сказав Марчук. 

За словами Марчука, для військових є дуже "точні індикатори", коли готується масштабна операція, особливо наступального характеру, яку неможливо приховати. Він зазначив, що на сьогодні в Донецьку і навколо цього міста спостерігається скупчення так званих "туристів" у цивільному і спостерігається їхня "організаційна активність". "Є всі прикмети того, що, на превеликий жаль, може відбутися спершу не масована атака наступального характеру російських регулярних військ на територію України, а буде ініційована дуже грамотно, а вони вже отримали досвід в Криму, з урахуванням всіх помилок ... 

Це буде велика частина організованих людей, які не будуть у військовій формі зовсім, але значна частина з них буде озброєна автоматичною зброєю. Ну, а далі - відповідні дії" - сказав Марчук. Як повідомлялося, військова розвідка США повідомила Конгресу про те, що ймовірність військового вторгнення Росії на територію східної України вища, ніж думали донині.

Корреспондент

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp