Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рахівщина: Мисливців спіймали "на гарячому"

4 січня 2015 р., 13:52

Вони стріляли з незаконної зброї

Вчора районний мисливознавець Ю.Тушер спільно із працівниками Рахівської міліції в с.Богдан та с.Луги провели рейд по боротьбі із браконєрством, та в с.Луги зупинили мисливців на чолі з головою товариства Ґрінвуд Шіляком В.В.. При огляді було виявлено у мисливців дві нелегальні рушниці та в багажнику автомобіля незаконно вбиту козулю. Про це “Трибуну” інформує рахівський власкор.

На місце було викликано опергрупу міліції та дані факти були зафіксовані. Але дивним інше, що один із мисливців Шемота М.М.(кличка Бахор, колишній майстер лісу Щаульського лісництва Рахівського держлісгоспу.) прямо в присутності міліції, погрожував фізичною розправою і вбивством районному мисливознавцю, але працівники міліції чомусь нереагували! Зараз включились в роботу “потужні сили” щоб дане браконєрство та погрози збоку Шемоти Рахівська міліція та прокуратура приховали. Переможе Закон України чи впливові сили покаже час про що спостерігається!


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp