Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хустом проїхалися святкові персонажі

4 січня 2015 р., 18:02

Сьогодні містом на двоколісних конях їхали Миколаї та Санти

Любителі залізних коней міста над Тисою вирішили передати атмосферу зимових свят за допомогою двоколісного транспорту. Тож 4 січня вулицями колишньої столиці Карпатської України їздили не просто екстремали, адже із-за снігопаду погодні умови для спортивного дійства були доволі несприятливими, а Миколайчики та Санта Клауси.

Організатором неординарного заходу виступило хустське «Велооб’єднання». -Це вже не перший подібний велопробіг. Позаторік ми також водили «велосипедні хороводи» довкола центральної міської ялинки та додали кілометри зимових доріг задля того, аби створити оточуючим піднесений позитивний настрій. Ми закликали охочих проявити фантазію, мати при собі новорічну атрибутику, або маскарадні костюми, – зазначив один з організаторів заходу Андрій Козир. – А допомагали нам у організації велосипедного дійства наші партнери – «Миколайцемент», «Velo Shop», «Хустське «Велооб’єднання» та благодійний фонд «Ваше майбутнє».

Загалом у велопробігові взяли участь більше трьох десятків хустян, у тому числі дівчата. З їхніх слів, молодь Срібної Землі бажає не просто покататися містом задля власного задоволення, а привернути увагу громадськості до здорового способу життя, до того, що під час Новорічних та Різдвяних свят можна також активно відпочивати, займатися спортом, відчуваючи при цьому радість та піднесення.

karpatskijobjektiv.com


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp