Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Погорєлов провів прийом ужгородців (ФОТО)

5 січня 2015 р., 13:20

Ужгородці звернулись за допомогою до очільника міста

У понеділок, 5 січня, відбувся перший у новому році прийом громадян міським головою Віктором Погорєловим. У розгляді певних звернень взяв участь і секретар міської ради Богдан Андріїв. 

Здебільшого мешканці міста зверталися з проханням на отримання матеріальної допомоги. Усім тим, хто насправді потребує фінансової підтримки з боку міської влади клопотання було задоволено. 


Ужгородець, який мешкає в одному з будинків на вул. Собранецькій, просив здійснити обрізку дерев, однак як було з’ясовано, аби це зробити, необхідно залучити скалолазів. Їхня робота потребує залучення значних коштів з міського бюджету. Віктор Погорєлов доручив фахівцям запланувати на цей рік необхідні кошти, за допомогою яких можна буде здійснювати обрізку висотних дерев. 

Також ужгородці скаржилися на роботу ЖРЕРів, проблеми з опаленням і житлові спори. Міський голова дав доручення відповідним спеціалістам розібратися з подібними зверненнями. Також під час прийому було вирішено надати матеріальну допомогу у сумі двох тисяч гривень двом ужгородським породіллям, які народили немовлят у новорічну ніч. 
Ольга ПАЛОШ, газета «Ужгород»

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp