Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Новий прокурор Закарпаття: "Хто витримає ритм – буду вдячний, хто не зможе – будемо прощатися"

5 січня 2015 р., 15:35

Закрапатську прокуратуру очолив Володимир Янко.

Сьогодні, 5 січня, заступник Генерального прокурора України Віктор Шокін представив колективу прокуратури Закарпатської області нового керівника – Володимира Янко.

Захід відбувся за участю керівництва органів влади, місцевого самоврядування, правоохоронних і судових структур.


Представляючи новопризначеного прокурора Закарпаття, заступник Генерального прокурора України охарактеризував Володимира Михайловича як високопрофесійного керівника з багаторічним досвідом прокурорської роботи, який пройшов майжу усі щаблі прокурорської роботи. «Упевнений, що його цілеспрямованість, принциповість, організаторські здібності дозволять гідно виконувати посадові обов’язки прокурора Закарпатської області», - підкреслив Віктор Шокін.

Він також наголосив на тому, що керівництво держави та усе суспільство сьогодні очікує від органів прокуратури дієвої боротьби з корупцією, виявлення та притягнення до кримінальної відповідальності посадовців, котрі розкрадають бюджетні кошти.

Віктор Шокін подякував колективу прокуратури області за плідну роботу у минулому році, про яку він знає багато і детально, адже є куратором прокуратури Закарпатської області. «Є важливі здобутки у роботі прокуратури, якими можна пишатися, але я зверну увагу нового прокурора області на недоліках, які він повинен усунути. І я впевнений – він з цим впорається».

Водночас Володимир Янко подякував за надану довіру: «Я усвідомлюю всю відповідальність і зроблю все, щоб кожен закарпатець відчув, що його права захищено. Разом з колективом прокуратури ми докладемо усіх зусиль для вирішення нагальних проблем області. Для нас є справою честі відновити довіру громадян до органів прокуратури та правоохоронної системи загалом».

Також керівник відомства наголосив на основних пріоритетах у роботі прокуратури. Це ефективна координація роботи усіх правоохоронних органів у боротьбі з корупцією, розкраданням бюджетних коштів та виявлення злочинів у земельній сфері. Ще одне завдання, - виявлення та припинення діяльності диверсійних груп, які мають на меті дестабілізувати ситуацію в регіоні.

Звертаючись до колективу прокуратури, яку він очолив, Володимир Янко наголосив: «Ми живемо у складні часи, попереду надзвичайно велика робота. Хто витримає ритм – буду вдячний, хто не зможе – на жаль, будемо прощатися. Ми не можемо дозволити собі схибити, тому вимоги надзвичайно жорсткі. Впевнений, що високий професіоналізм колективу допомагатиме утверджувати законність на теренах Закарпаття і ми разом зробимо все можливе для відновлення довіри громадян до прокуратури», - завершив прокурор області.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp