Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Рахівщині міліціонери "вполювали" браконьєрів та їхню нелегальну здобич (ФОТО)

5 січня 2015 р., 17:19

У поліетиленовому мішку мисливці "поза законом" тягнули тушу вбитої косулі.

Рахівські правоохоронці спільно з працівниками лісової охорони здійснюють рейди з метою перевірки правил полювання та недопущення фактів браконьєрства на території району.

Так, днями інспектор дозвільної системи Рахівського райвідділу міліції спільно з головним спеціалістом державного підприємства Рахівського лісового мисливського господарства виявили факт браконьєрства.

В селі Луги в лісі для перевірки було зупинено групу осіб, в яких виявлено та вилучено незареєстровану гладкоцівкову мисливську рушницю. Неподалік під поваленим деревом в поліетиленовому пакеті лежала туша застреленої косулі.



Під час подальшого огляду на відстані біля одного кілометра від виявленої туші, під корінням ялинки правоохоронці знайшли двоствольну гладкоцівкову мисливську рушницю та патронтаж з набоями.

- Відомості за даним фактом внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань, - повідомив очільник Рахівського райвідділу міліції Людвіг Файт. - Розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.248 (незаконне полювання) Кримінального кодексу України. Вилучену зброю та тушу вбитої косулі направлено на дослідження. Проводяться заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до незаконного відстрілу косулі та особи, якій належить знайдена мисливська рушниці, - повідомляє Рахівський РВ УМВС.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp