Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Діти з Луганщини приїхали на відпочинок в Закарпаття (ФОТО)

5 січня 2015 р., 19:13

Сьогодні їх привітало керівництво області.

Відвідати під час різдвяних свят Закарпаття, аби відпочити, відновити сили та здобути нові враження, з ініціативи закарпатської влади отримали нагоду двадцятеро юних мешканців Луганської області.

{g}

У рамках зльоту представників учнівського самоврядування гості зараз мешкають в одному з туристичних комплексів Воловеччини та мають насичену програму із зустрічами, екскурсіями та розвагами. Компанію в пізнанні найзахіднішої області України їм складають закарпатські діти.

У понеділок, 5 січня, юних краян та гостей з Луганщини привітало керівництво краю – їх запросили до святкової ялинки в адмінбудівлю облдержадміністрації. Голови ОДА Василь Губаль та облради Володимир Чубірко виконали приємну місію – поспілкувалися з дітьми та вручили їм подарунки. Юні гості зі Сходу отримали пам'ятні сюрпризи на згадку про наш край, закарпатці – солодощі. 

Вітаючи друзів зі Сходу України, Василь Губаль зазначив: має надію, що вони проведуть на Закарпатті незабутній час, не лише відпочинуть, а й отримають хороші враження, пізнавши таку ніби далеку від їхнього рідного краю область. Керівник краю акцентував: на Закарпатті раді гостям з Луганщини, а їх приїзд сюди ще раз доводить: Україна – єдина і неподільна.

Володимир Чубірко відзначив, що, попри значну відстань, Закарпаття і Луганщина та їхні мешканці, у тому числі і діти, є близькі одні одному та мають спільні прагнення - це, передовсім, мир в Україні.

У насиченій програмі для дітей – не лише відвідини та екскурсії цікавими місцями Закарпаття (з-поміж інших це Ужгород, Мукачево, Берегівщина та Міжгірщина), а й знайомство з традиціями, у тому числі і святкування Різдва. 

Голова ОДА, спілкуючись із дітьми, висловив сподівання, що вони вповні насолодяться зимовими святами на Закарпатті й познайомляться також і з колядницькими звичаями чи не найколоритнішої області України. Насамкінець зустрічі Василь Губаль побажав мати нагоду продовжувати контакти між двома областями та, звісно, - миру.

Прес-служба Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp