Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

«Нещасливих людей немає, є люди, які роблять помилки в житті» (ФОТО)

6 січня 2015 р., 12:22

Саме на цьому наголосив Владика Феодор під час Богослужіння у в’язниці

Минулої неділі Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський звершив архієрейське Богослужіння в храмі святої Анастасії Узорішительниці при УВП № 9 в Ужгороді.

 

Як відомо, 4 січня Церква Христова вшановує пам’ять святої мучениці Анастасії Узорішительниці. Кожного року в цей день вже по добрій традиції владика Феодор звершує святкове Богослужіння в УВП № 9, що в м. Ужгород. Не став виключенням і 2015-й рік, інформує прес-служба Мукачівської єпархії УПЦ.

В день Ангела в’язниці, свято прийшли розділити священнослужителі Мукачівської єпархії, ув’язнені та богомольці.

 Зустрічав архіпастиря голова Пенітеніціарного відділу Мукачівської єпархії, настоятель храму на честь святої Анастасії Узорішительниці – протоієрей Володимир Гуй.

Після завершення Богослужіння владика виголосив проповідь про значення в нашому житті любові Божої до нас і нашої любові до Бога. У своєму слові, владика, привітавши всіх з Новоліттям та наступаючим Різдвом Христовим, підкреслив, що «нещасливих людей немає, є люди, які роблять помилки в житті».

В кінці архіпастир призвав на усіх Боже благословення.

Після богослужіння архієрей разом з священиками відвідав ув’язнених. Кожному з засуджених владика подарував ялинкові гілки та солодощі. У свою чергу ув’язнені подарували архієрею власноручні роботи. Зокрема, вишиту нитками ікону Богородиці “Казанська”. Один із ув’язнених написав владиці вірш.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp