Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Шоколадне яйце за 10 тисяч гривень: майже метр заввишки та 25 кілограмів завважки (ФОТО)

27 березня 2014 р., 19:49

Так в Мукачеві готуються до Пасхи. Сьогодні в місті над Латорицею відкрили виставку пасхальних яєць з шоколаду. Ттриватиме вона до завтрашнього обіду.

В Мукачіському шоколадному домі Бондаренків відкрили виставку шоколадних пасхальних яєць та шоколадних витворів пасхальної тематики. Відвідувачам закладу представили майже три десятка яєць з шоколаду різного розміру, ваги та оздоби. Усього на солодку виставку в Мукачеві витратили близько ста кілограмів шоколаду.

{g} 

Найбільше яйце сягає 80 сантиметрів заввишки. Його створили з іспанського та відомого на увесь світ французького шоколаду. Важить така смакота майже 25 кілограмів, а його ціна - до 10ти тисяч гривень (лише вартість шоколаду обходиться приблизно у 6 тисяч гривень, плюс оздоба). Менші яйця - розміром з півметра і важать п'ять кілограмів.

Організатор виставки Ігор Бондарекнко зауважує: "Прагнув не просто створити виставку, а показати, що в місті є чудова команда шоколатьє, яка творить такі чудеса. Нещодавно наші шоколатьє Людмила та Ігор повернулися з Чемпіонату світу який відбувся в Парижі. Вони представляли Україну і увійшли у десятку найкращих майстрів світу з кондитерського мистецтва (стали восьмими)".
"Час Закарпаття"
ЮРА 27.03.2014 20:08 IP: 58.146.179.94
ЖАХЛИВИЙ НЕСМАК.....

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp