Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Різдво мають відчувати всі

8 січня 2015 р., 09:40

Міськрада Перечина не забула про нужденних напередодні свят.

Перечинська міська рада протягом 3-5 січня проводить благодійну акцію «Добрий вечір, щедрий вечір».
Тож, у домівки перечинців приходили не тільки пакунки з продуктами, а й колядники.

В акції беруть участь міський голова, представники депутатського корпусу міста, працівники апарату міської ради, спільно з благочинним Перечинського району, протоієреєм Володимиром (Грицько), настоятелем Свято-Миколаївського храму православної громади міста та архімандритом Миколаєм (Шестак) – духівником жіночого монастиря на честь святої рівноапостольної Марії Магдалини, що в селі Зарічево, головою Перечинського молодіжного братства імені архімандрита Василія (Проніна) та молодь, які приходять до ветеранів праці, інвалідів війни, одиноких, престарілих громадян, багатодітних сімей та інших жителів міста, які потребують додаткової уваги і приносять їм подарунки. 

А в подарунку – всі необхідні продукти для святкового столу, без яких не може обійтись Свята Вечеря та Різдвяні свята. Це мука, цукор, яйця, риба, крупи, ковбаса, сир, майонез та інше.

В цьому році, такі пакунки рознесені 100 родинам Перечина. Разом з тим, кожен учасник благодійної акції «Щедрий вечір, добрий вечір», отримав вітальну листівку від міського голови Мирослави Гуранич, а від о.Володимира та о.Миколая – благословення та щиру колядку, повідомили в Перечинській міськраді.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp