Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті панував футбольний азарт (ФОТО)

8 січня 2015 р., 11:00

За перемогу змагалися спортсмени з різних куточків краю.

На початку року пройшов ІХ Різдвяний турнір з міні-футболу серед християн, який відбувся в ужгородському спорткомплексі "Юність".

 

3 січня 2015 року активну закарпатську молодь «потягнуло» не на лижі (оскільки снігу не дуже багато), а в спортивний комплекс «Юність», де й відбувся ІХ Різдвяний турнір з міні-футболу серед християн. На змагання з’їхалися футболісти з різних куточків мальовничого Закарпаття, а також просто охочі подивитися гру.

Для того щоб прийняти участь у турнірі учасникам необхідно було попередньо зареєструватися та придумати назву для своєї команди. У складі кожної команди було 10 осіб, а на полі грали 5+1. Всього на змагання приїхало 10 команд. Для оцінки справедливості змагань були запрошені судді вищої категорії з м. Ужгород.
Шляхом закритого жеребкування кожній команді було визначено місце в одній із двох груп, в якій вони мали змогу змагатися. Так утворилися 2 групи по 5 команди. Гра тривала 2 тайми по 10 хв. Одночасно відбувалися 2 гри в обох залах спорткомплексу, щоб вчасно завершити змагання.

Далі відбувались півфінальні та фінальні матчі. У першому півфіналі зійшлися команди «Виноградово» та "Мукачево" . Звісно, всі гравці викладалися, як то кажуть, на повну, хоч і до кінця дня були вже досить стомленими. В цьому двобої переконливу перемогу отримала команда з Виноградова.
Другу пару півфіналістів склали команда "Нова надія" м. Ужгород та "Кам’яниця". Гра проходила не в гіршому ритмі ніж попередня, усі гравці були добре підготовані. Перемогу святкували футболісти із Кам’яниці.

За третє місце боролися команди «Нова надія» (Ужгород) та команда з Мукачева. Шляхом пенальті, з різницею в 2 голи перемогла і зайняла третє місце команда "Нова надія" Ужгорода. А от перше і друге місця розігрували команди «Виноградово» та гравці з с. Кам’яниця. Отже, лаври переможців дісталися гравцям з команди Кам’яниця, вони перемогли своїх суперників з мінімальним рахунком 1:0.

Після закінчення змагань відбулася церемонія нагородження переможців. За третє та друге місця футболісти отримали пам’ятні грамоти та медалі. Переможцям, звісно, дістався кубок.


Підводячи підсумок, можна сказати, що все пройшло на належному, професійному рівні. Не тільки гравці, а й глядачі залишилися задоволені грою, адже вона виявилась цьогоріч дуже насиченою та цікавою.

Організаторами даного турніру є молодіжний відділ євангельських християн баптистів Закарпатської області.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp