Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Хустщині активіст "Дорожнього контролю" скоїв ДТП

9 січня 2015 р., 13:19

Чоловік сів за кермо "впень" п’яним.

7 січня близько 22.00 у селі Монастирець, що на Хустщині, громада села затримала активіста «Дорожнього контролю» Віталія С., який на своєму авто марки VOLKSWAGEN Transporter скоїв ДТП, та намагався втекти з місця пригоди. Благо, жителі села відреагували миттєво і викликали працівників ДАІ, - пише Дзеркало Закарпаття

Як виявилося пізніше, активіст поважної організації, яка бореться за порядок на дорогах, виявився впень п′яним і без водійського посвідчення. Подальші рішення у цій справі прийматиме суд.

Юра 11.01.2015 11:19 IP: 60.253.115.37
Дзеркало Закарпаття пише про якогось активіста, але не названо ні підстав, з яких його назвали “активістом”, ні з якої він області, можливо взагалі не із Закарпаття. “Дорожній Контроль Закарпаття” – ця організація розпалася невдовзі після заснування. Активісти є, але зараз вони або в інших організаціях, або в зоні АТО.Посвідчення у всіх активістів уже давно закінчилися.
Віталій 10.01.2015 09:07 IP: 126.82.162.195
коментар на Дзеркалі Закарпаття: "Христос Народився! Тереторіально я найближщий представник Дорожнього Контролю і я мешканець Івано-Франківської обл, в Закарпатті представників ДК немає, Всі хто так представляються, можуть себе видавати і за позашлюбного сина Порошенка. Хотілось би щоб редакція поважного видання Дзеркало Закарпаття ретельніше перевіряла інформацію яку публікує. Дякую!"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp