Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Маріуполь - за списком

10 січня 2015 р., 18:51

тепер туди можна потрапити тільки так.

Рішення ввести пропускний режим ухвалено, щоб запобігти диверсії, запевнив мер.У Маріуполь для запобігання диверсій пропускатимуть за спеціальними списками, повідомив мер міста Юрій Хотлубей.

"За списками, які дадуть керівники сільських рад, будуть оформлені пропуски для мешканців, які працюють у місті, вчаться, тобто ті, хто має зв'язок з містом. Крім цього, пропуски будуть видані на машини", - розповів Хотлубей в ефірі 112. Україна.

Він підкреслив, що пропускний режим пов'язаний з рішенням РНБО, щоб запобігти диверсії та убезпечити місто. За словами мера, введення пропускного режиму в п'ятницю обговорювалося на нараді під керівництвом сектора "М", де також були присутні голови кількох сільрад.

"Селищні ради вже знають, кому є необхідність виділяти ці перепустки згідно зі списками", - сказав мер Маріуполя.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що з підконтрольних бойовикам територій в Маріуполь можна буде проїхати тільки за спеціальними перепустками, виданими в СБУ.

Як повідомлялося, з 29 грудня в'їзд в Маріуполь (Донецька область) зі східного напрямку тимчасово обмежили з метою запобігання можливих диверсій.

Кореспондент

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp