Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Іршавщина: Правоохоронці без роботи на свята не сиділи

10 січня 2015 р., 19:30

Працювати їх спонукали різні ситуації.

Різдвяна ніч не минула без сімейних сварок у м.Іршава, селах Ільниця, Гребля та Сільце, – повідомляє сайт УМВС України в Закарпатській області з посиланням на Іршавський райвідділ міліції.

У с.Велика Розтока невідомий поцупив золотий ланцюжок. Крадія розшукують правоохоронці.

Не минуло Різдво без бійки у с.Чорний Потік, де за медичною допомогою звернулись відразу троє молодих людей. Як з′ясували правоохоронці, хлопці побились під час колядування у дівчини.

Сварились та бились і в селах Доробратово, Вільхівка, Заболотне, Ільниця, Осій, Арданово, Собатино, погрожували один одному фізичною розправою у селі Гребля.

Один із хворих у лікарні не втримався і, знаходячись на стаціонарному лікуванні в Іршавській райлікарні, без дозволу лікаря втік додому святкувати Різдво. Лікарі, турбуючись про свого хворого, повідомили про цей випадок у міліцію.

Святкування Різдва не обійшлось без дорожньо-транспортних пригод. У селах Дубрівка, Осій та в Іршаві не розминулись водії автомобілів і допустили зіткнення. Під час даних дорожньо-транспортних пригод потерпілих та травмованих немає.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp