Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Донеччина: Де ховають зброю бойовики

10 січня 2015 р., 19:22

Там знайшли підземне сховище.

В Артемівському районі Донецької області співробітники Служби безпеки України вилучили арсенал зброї та боєприпасів терористичної організації "ДНР".

Як повідомили у прес-центрі СБУ, у ході спецоперації було встановлено двох громадян України, які у період з березня по грудень 2014 року за вказівкою бойовиків "ДНР" перевозили та зберігали зброю, призначену для скоєння терористичних актів проти мирного населення.

"У підземному сховищі зловмисників співробітники СБУ виявили та вилучили автомати Калашникова, гранатомети різних модифікацій, боєприпаси до них, ручні гранати, гранати до підствольних гранатометів, набої, а також топографічні карти міст Слов’янськ, Барвенкове, списки груп спостерігачів ОБСЄ, флеш-карти з фото- та відеофайлами бойовиків "ДНР", - зазначили в СБУ.

Управлінням СБУ розпочато кримінальне провадження за ст.258-3 (участь та сприяння діяльності терористичної організації) Кримінального кодексу України.

Ще одного посібника терористів було затримано контррозвідкою СБУ у м.Красноармійськ Донецької області.

"46-річний місцевий мешканець збирав та передавав бойовикам "ДНР" інформацію щодо дислокації та переміщення підрозділів Збройних Сил України в районі проведення АТО, їх особового складу та військової техніки", - повідомили в СБУ.

Розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 256 Кримінального кодексу України.

Українська правда


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp