Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За минулу ніч у Березному та Перечині викрали близько 30 номерних знаків з іноземних авто

11 січня 2015 р., 14:06

Натомість викрадачі залишали номер телефону та вимогу переахунку двох тисяч за інформацію про місце знаходження номерного знаку.

Про шантаж власників авто з іноземною реєстрацією повідомив закарпатець Михайло Барникна своїй сторінці у Фейсбук.

"Сьогодні ранком в 6 год. мене розбудив телефонний дзвінок сусіда: "Вставай, спускайся в двір...вкрали наші словацькі номера з машини!"

Схема така: злодії провезлися через Березний, Дубриничі й Перечин і всюди скручували номери... десь 30 штук. Брали лише "пересєчкіних". На лобовому залишали номер телефону. Ти звониш, він тобі таким спокійно-приємним голосом каже номер картки...перечисляєш 2000 грн й тобі розказують, де твої номери. З нашого двору людина спішила за кордон і гроші кинула, потім їй повідомили, що номери там-то".

За повідомленням Михайла не всі погодились на умови крадіїв. Він ж зі своїм другом вичислив схему сховків номерних знаків і, на щастя, знайшлось ще декілька у снігу біля дороги. Ховали їх біля примітних знаків - чи то колодязь, чи автобусна зупинка.

Разом з ними номерні знаки розшукували і міліціонери. Зловмисників поки не затримали.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp