Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці масово перевозять зброю у машинах

28 березня 2014 р., 10:52

Про часті факти виявлення різних видів зброї повідомляють інспектори ДАІ

Сьогодні, близько 8-ї години ранку у місті Іршава, інспектором відділення ДАІ Іршавського району для перевірки було зупинено автомобіль марки «ВАЗ-21099».

Під час спілкування з водієм, інспектор ДАІ відчув із автомобіля різкий запах алкоголю. Водій сказав, що він тверезий, але везе на задньому сидінні пасажира, від якого і чути характерний запах. Правоохоронець, аби пересвідчитися, заглянув до салону авто, де дійсно побачив пасажира у якого на колінах лежав надірваний пакет з якого виглядала частина ствола від зброї. 

Інспектор попросив чоловіка вийти з автомобіля, а сам викликав слідчо-оперативну групу. Як з’ясувалося, мешканець Іршавського району дійсно перевозив обріз мисливської рушниці у розібраному вигляді, за його поясненнями з метою продажу. Наразі правоохоронці встановлюють звідки у чоловіка зброя та як використовувалася. 

Також, у місті Свалява, учора ввечері інспекторами районного ДАІ було зупинено автомобіль марки «ВАЗ-2109». Доки інспектори спілкувалися з водієм, 23-річний пасажир відкрив дверцята авто та викинув на узбіччя коробку з патронами до нарізної зброї. Патрони вилучено та направлено на дослідження експертам. Проводиться перевірка. 
УДАІ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp