Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородців закликають взувати зручне взуття (ВІДЕО)

12 січня 2015 р., 09:40

Аби не потрапити у пастку ковзанки на дорозі.

Новорічно-різдвяні свята закарпатці зустріли як і годиться зі снігом. Однак він приніс не лише радість, але і небезпечні травми.Через морозну погоду і великі опади тротуари і дороги Ужгорода перетворилися на справжню ковзанку. Через це пацієнтів у травматологічному відділенні зараз побільшало.

Сніг взимку завжди радість, особливо дітям, які полюбляють кататись на санчатах. Однак в Ужгороді шукати засніжені гірки не потрібно, можна просто вийти на тротуар, який в зимовий період перетворюється на справжню ковзанку і стає загрозою для пішоходів та підвищує ризик травмування. Тротуари на центральних вулицях хоч і вичищені від снігу, проте сіллю чи піском не посипані. На другорядних вулицях вони зникли під шаром снігу. 

Милуватись в таких умовах зимовою красою, як зазначають самі ужгородці, не доводиться. Як нам розповіли в травматологічному пункті Ужгородської міської лікарні, з випаданням снігу щоденно до них поступають люди із різними травмами. Однак, вони ще не перевищують критичного рівня. Тож щоб не стати жертвою тротуарної ковзанки, перш за все взувайте зручне взуття, а при нагоді наклейте лейкопластир чи ізоляційну стрічку на суху підошву і каблук та перед виходом натріть піском. Людям же похилого віку взагалі краще в таку погоду не виходити з будинку без нагальної потреби.



М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp