Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород має борги

12 січня 2015 р., 18:22

Вони - найгірший показник за визначенням влади міста

Так, серед основних негативних факторів ужгородська влада визначила збільшення податкового боргу за грошовими зобов'язаннями на 30,9 млн.грн (що практично вдвічі більше у порівнянні із 2013 роком), збільшення заборгованості населення за житлово-комунальні послуги на 2,6 млн.гривень, збільшення боргу по страхових внесках до Пенсійного фонду на 7,9 млн.грн. відносно початку року.

Окрім того, у місті різко скоротився рівень роздрібного товарообороту. Ця цифра у порівнянні із 2013 роком впала аж на 51%. Ще гірша ситуація із експортом – він зменшився на цілих 65,5%. Відповідно, настільки ж зріс імпорт товарів до обласного центру.
Погіршилася ситуація і на ринку нерухомості. Кількість житла, прийнятого міськими забудовниками в експлуатацію, зменшилась на 4%.

Разом з тим, були минулого року в Ужгорода і досягнення. Так, обсяг реалізованої промислової продукції зріс на 14,4%, а показник реалізованих підприємствами та організаціями міста платних послуг збільшився на цілих 30%.
Нагадаємо, ужгородська влада також визначила, якою буде середня заробітна плата жителів обласного центру у 2015 році.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp