Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Срібна Земля зустріла своїх синів

12 січня 2015 р., 18:44

Вони повернулися з фронту сьогодні

У понеділок вранці із зони АТО повернувся зведений добровільний батальйон правоохоронців Закарпатського УМВС, який очолював начальник Берегівського райвідділу підполковник міліції Микола Куриця. Всі 50 бійців, що перебували на Сході протягом останніх 35 діб, приїхали додому живими й здоровими. Закарпатці несли службу на окраїнах міста Артемівська, охороняли блокпости в напрямку Дебальцева. Чергували щодобово: 24 години в полі, стільки ж відпочинок у відведених казармах. - Приємним сюрпризом на Різдво був для нас приїзд начальника Закарпатського УМВС полковника міліції Сергія Шаранича,- розповідає «Карпатському об’єктиву» командир підрозділу Микола Куриця.- Він привіз з собою красуню-ялинку із Закарпаття – й одразу повіяло домашнім затишком, родинним теплом. А ще асортимент новорічних продуктів та фруктів. Разом поколядували, згадали сім’ї, дітей. Сергій Олексійович провів разом з нами три доби, спав у казармі зі всіма, хоч йому й пропонували поселитися в готелі. 

Особисто перевіряв, як несуть службу правоохоронці на блокпостах, чуйним словом, порадою підтримував бойовий дух бійців. Раді, що повернулися додому всі живими і здоровими, хоч кілька чоловік і простудились в полі на 35-ти градусному морозі. Сердечно вдячні волонтерам з Рахова та Тячівщини, які теж підтримували не лише морально, а й продуктами, теплою амуніцією, іншими речами. Нас змінили в Артемівську інші 50 правоохоронців з усіх районів краю: в середньому по 4 бійці з кожного райвідділу області. З Берегова в зону АТО теж поїхали чотири особи. Сподіваюсь, що вони також повернуться додому живими й здоровими. У Мукачеві бійців зведеного добровільного батальйону зустрічали рідні та близькі. І хоча надворі було ще темно, обличчя усіх світилися радістю. 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp