Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Іршавщині розшукують підпалювача машини

28 березня 2014 р., 11:39

Близько 3-ї години ночі громадський активіст повідомив про те, що невідома особа проникла на території приватного підприємства у м.Іршава, де намагалась шляхом підпалу пошкодити вантажний автомобіль з причепом.

На місце пригоди відразу виїхала слідчо-оперативна група, яка задокументувала факт намагання пошкодження майна. Як було з′ясовано працівниками міліції, дане підприємство належить приватному підприємцю із села Дешковиця, який займається підприємницькою діяльністю з перевезення вантажів. 
Приблизно опівночі на територію стоянки проникла невідома особа, яка облила горючою сумішшю вантажний автомобіль з причепом і зникла. Займання вчасно помітив охоронник стоянки, який погасив палаюче колесо. Внаслідок пожежі було завдано незначних пошкоджень причепу автомобіля. 

Як прокоментував начальник Іршавського райвідділу підполковник міліції Микола Куриця, працівники міліції проводять заходи по встановленню даного зловмисника. 
Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp