Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівський хор хлопчиків та юнаків запрошує на грандіозний різдвяний концерт (ВІДЕО)

13 січня 2015 р., 09:58

Відбудеться він, як зазвичай, у греко-католицькому соборі у центрі Мукачева.

По-чоловічому і в унісон. Мукачівський хор хлопчиків підготував краянам традиційні різдвяні концерти. Перший з них відбувся у Греко-католицькому Храмі Успіння Пресвятої Богородиці. Послухати різдвяні українські та зарубіжні колядки у виконанні хлопців, яких знають далеко за межами Закарпаття, зібралось чимало охочих.

Традиційні українські колядки та всесвітньо відомі пісні можна було почути цього вечора у стінах греко-католицького храму. А от концерт, який відбувся 9 січня – це традиція, яка живе вже протягом багатьох років. Великий різдвяний концерт – саме так його називають організатори, дозволяє глядачам не тільки насолодитись якісним співом, але й замислитись над важливими життєвими цінностями.

До концерту готувались ретельно. Серед тих, хто доклав максимум зусиль і Олександр. Хлопець співає у хорі вже 8 років та не зважаючи на великий стаж, кожен концерт для нього, як перший. Хороший настрій хлопці дарували також 11 січня, ну а завершальний концерт відбудеться 16 числа.

Детальніше – у відеосюжеті телеканалу “М-Студіо”.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp