Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Михайло Рівіс вперше у новому році прийняв громадян (ФОТО)

13 січня 2015 р., 17:50

Громадяни здебільшого звертались до посадовця з матеріальними потребами.

У вівторок, 13 січня, заступник голови Закарпатської ОДА Михайло Рівіс провів свій перший в Новому році прийом громадян в адмінбудівлі обласної адміністрації.

З проблемними питаннями до посадовця звернулися 22 закарпатців – здебільшого пенсіонери та малозабезпечені мешканці обласного центру, Мукачева, а також Ужгородського, Мукачівського, Берегівського, Іршавського та Свалявського районів. Переважна кількість краян звернулися із проханням надати матеріальну допомогу на лікування, а також допомогти отримати путівку у санаторій.

Зокрема пенсіонер з Ужгорода, інвалід, учасник ліквідації аварії на ЧАЕС, попросив обласну владу посприяти у виділенні йому земельної ділянки під індивідуальне житлове будівництво. Чоловік упродовж 6 років звертається до міської ради Ужгорода зі своєю проблемою, яка й досі залишається невирішеною.

За підсумками розгляду заступник голови ОДА Михайло Рівіс запевнив, що усі проблемні питання, з якими сьогодні звернулися громадяни, будуть вирішені. Відтак, він надав відповідні розпорядження та доручення структурним підрозділам облдержадміністрації.


Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp