Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатська ОДА відзвітувала про соцзабезпечення військових та родин, що втратили чоловіків на Сході

13 січня 2015 р., 17:53

Уже 34 родини отримали 100 тисяч за смерть своїх чоловіків, синів, братів...

За даними Інформаційно-обчислювального центру, за рахунок коштів обласного бюджету Закарпаття 98 військовослужбовцям виплачено матеріальну допомогу на загальну суму майже 3,5 млн.грн., тобто по 35 710 грн. кожному.

Крім того, 34 сім`ям загиблих військовослужбовців із Закарпаття, які брали участь в АТО на сході країни, виплачено по 100 тис.грн., кожній сім`ї – в загальному це становить 3,4 млн.грн.

Як зазначив директор департаменту соціального захисту населення Закарпатської ОДА Віктор Мацола, 55 поранених військовослужбовців, сім`ї поранених закарпатців – учасників АТО - одержали по 5 тис.грн., що в загальнй сумі становить 275 тис.грн.

Також 421 військовослужбовцю, який брав участь в АТО або перебуває в зоні АТО, виплачено матеріальну допомогу на загальну суму понад 812 тис.грн.

Крім цього, відповідно до двосторонньої проектної угоди в рамках програми Верховного Комісара Організації об’єднаних націй у справах біженців, підписаної обласною державною адміністрацією, одноразову грошову допомогу одержали 164 особи, що переселилися до Закарпаття з тимчасово окупованої території АР Крим та районів проведення АТО, на загальну суму понад 909 тис.грн.

Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp