Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Бойовики для картинки російських ЗМІ обстріляли автобус з мирними жителями під Волновахою (ФОТО, ВІДЕО +18)

13 січня 2015 р., 18:00

На місці миттєво загинули десятеро людей.

В результаті обстрілу бойовиками пункту пропуску під Волновахою загинули 10 мирних жителів, 13 поранено. 

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Донецької облдержадміністрації.

"Сьогодні близько 14.30 терористи з боку Докучаєвська обстріляли український блокпост під Волновахою, де в цей час перебував пасажирський автобус. За попередніми даними, на місці загинули десять пасажирів автобуса, ще 13 отримали поранення", - сказано в повідомленні.

{g}

Як відзначається, постраждалі доставлені в Волноваської центральної районної лікарні. Вони забезпечені всіма необхідними ліками.

Генеральний штаб Збройних сил України заявляє, що бойовики обстріляли маршрутку за допомогою "Градів" з Докучаєвська в присутності представників російських ЗМІ. Про це заявив представник Генштабу ЗСУ, генерал Богдан Бондар під час доповіді у сесійній залі Верховної Ради, передає кореспондент РБК-Україна.

"В місті Докучаєвську перебували кореспонденти місцевих і російських каналів з метою зняти, як наші війська будуть наносити удар у відповідь по центру міста", - зазначив Бондар.

"З метою налагодження пропуску в зоні АТО було створено 7 коридорів для пропуску цивільного населення та підвозу продуктів. Саме по цьому пункту пропуску був нанесений удар", - додав генерал.






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp