Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вулиці Ужгорода патрулюють кремезні правоохоронці та місцеві мешканці (ФОТО)

13 січня 2015 р., 21:15

Якщо натрапите на них, не переживайте, поганого нічого не зроблять.

Правоохоронці Ужгородського міськвідділу міліції продовжують практику проведення спільних оперативно-профілактичних відпрацювань міста. Метою яких є попередження та припинення правопорушень та злочинів на території Ужгорода. 

Забезпечення належного правопорядку в місті, безпека та спокій городян та гостей міста – основні пріоритети роботи ужгородської міліції. Тож над їх реалізацією правоохоронці працюють разом з громадськістю. 

Вулиці обласного центру патрулюють ужгородські міліціонери, працівники Державтоінспекції та представники громадських формувань. Щовечора в Ужгородському міськвідділі міліції перед тим, як заступити на патрулювання, для правоохоронців та представників громадських формувань проводять інструктаж. Там визначають маршрути чергування, патрульним пояснюють, як поводитися при виявленні тих чи інших порушень, ознайомлюють із оперативною обстановкою, а також наголошують на дотриманні чинного законодавства. 

Щоденно на нічне чергування вулицями обласного центру виходять як піші, так і автомобільні патрулі. Їхнє основне завдання – не допустити скоєння правопорушень та оперативно реагувати на повідомлення громадян. Автошляхи теж під наглядом. За безпекою дорожнього руху слідкують працівники ДАІ. 

Керівництво ужгородської міліції вдячне громадськості за активну співпрацю. 
Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp