Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Депутати вирішили долю мільйонів для ужгородського водоканалу

14 січня 2015 р., 16:03

Гроші дадуть, але після конкретної програми порятунку комунального підприємства

Сьогодні на сесії Ужгородської міської ради під час обговорення проекту бюджету на 2015 рік депутати тривалий час сперечалися щодо виділення коштів у сумі 3 мільйони 300 тисяч гривень на поповнення статутного фонду комунального підприємства «Водоканал міста Ужгорода».

Мерія пропонує виділити ці гроші на підтримку підприємства. Але депутати обурилися, що кожного року міськрада виділяє комунальним підприємствам великі гроші, а результату ніякого немає. Послуги надають не краще, а тарифи постійно ростуть.

Обранці запропонували звернутися до КРУ з проханням провести перевірку діяльності водоканалу. А також виділити 300 тисяч гривень на аудит роботи підприємства.

Після тривалої і бурхливої дискусії депутати виділити гроші водоканалу – 3 мільйони 300 тисяч гривень -- вирішили тільки після затвердження сесією програми розвитку підприємства. Таку програму порятунку новий керівник водоканалу має представити на одній із наступних сесій міськради.

Час Закарпаття


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp