Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Виноградівщині у ніч на Старий Новий Рік викрали іномарку

15 січня 2015 р., 11:06

Правоохоронці звертаються до громадян, які володіють будь-якою інформацією по даному факту, з проханням телефонувати за номерами (031 43) 2-33-40 або 102. Конфіденційність гарантуємо.

Вночі 13 січня між населеними пунктами Підвиноградів та Руська Долина Виноградівського району невідомі особи незаконно заволоділи автомобілем марки «Форд Галаксі» оранжевого кольору, держномер якого 4L 2345. Власник даного автомобіля залишив його між вказаними населеними пунктами в несправному стані. Транспортний засіб простояв там цілий день. Коли ж господар повернувся, машини на місці вже не було. За словами чоловіка, в баку автомобіля було близько 20 л. пального. 

Шановні автовласники! Обов’язково обладнайте свій автомобіль сигналізацією, ніколи не залишайте в салоні особистих документів і документів на автомобіль. Пам’ятайте, що розкриття угонів в більшій мірі залежить від господаря автомобіля. Адже чим швидше людина звернеться до органів внутрішніх справ, тим швидше будуть зорієнтовані наряди ДПС, і в злочинців буде менше шансів вивезти транспортний засіб за межі міста, району чи області. 
Оксана Кобзаренко, Виноградівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp