Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Берегівщині міліціонери ціленеправлено пішли до закарпатця додому за зброєю (ФОТО)

15 січня 2015 р., 11:30

І не прогадали. Молодик ховав вдома гвинтівку.

Берегівські розшуківці в ході проведення оперативних заходів отримали інформацію про те, що житель одного з сіл Берегівського району може незаконно зберігати вогнепальну зброю. 

В ході перевірки ці дані знайшли своє підтвердження. В оселю любителя незаконної зброї, яким виявився 24-річний мешканець села Галабор, завітали правоохоронці. У ході бесіди чоловік зізнався співробітникам міліції, що дійсно у своєму будинку він зберігає незареєстровану вогнепальну зброю. Як виявилося, в кухонному приміщенні будинку чоловік зберігав гвинтівку калібру 5,6 мм. В присутності понятих слідчим зброю вилучено. Її для проведення експертного дослідження направлено до Науково-дослідного центру при УМВС області. 

За даним фактом слідчий Берегівського райвідділу міліції Петро Буришин розпочав кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (зберігання вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу) Кримінального кодексу України. Покарання, згідно санкції статті, передбачено у вигляді позбавлення волі від 2 до 5 років. - Наразі триває досудове розслідування,- зазначив т.в.о. начальника Берегівського РВ УМВС майор міліції Володимир Сакалош, - під час якого належить з’ясувати походження гвинтівки та мету, з якою молодик зберігав зброю.
Яна Денисюк, Берегівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp