Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці! Поважайте свою гідність

15 січня 2015 р., 14:11

Не давайте хабарів!

За спробу уникнути відповідальності шляхом дачі хабара працівнику ДАІ доведеться відповідати за законом. За вчинення таких дій ч.1 ст.369 Кримінального кодексу України (Дача хабара) передбачає штраф від 500 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (до 12 750 грн.). Однак, відповідальність за порушення законодавства визначає суд. Окрім штрафу, правопорушник може отримати обмеження волі на строк до чотирьох років або позбавлення волі на той самий строк, із спеціальною конфіскацією. 

Як розповідають співробітники ДАІ (з обслуговування м.Мукачева та Мукачівського району), водії часто самі провокують правоохоронців, пропонуючи «вирішити питання» з максимальною вигодою для обох. З цією метою працівники Державтоінспекції проводять профілактичні заходи з недобросовісними водіями, які намагаються хабарами відкупитися від покарання за порушення Правил дорожнього руху. 

Шановні водії! Поважайте свою власну гідність, не провокуйте правоохоронців, адже найкращий спосіб уникнути відповідальності - це бути законослухняним учасником дорожнього руху. Тільки спільними зусиллями працівників ДАІ та водіїв вдасться навести порядок на дорозі, забезпечити безпеку руху та відновити довіру до міліції. 
Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp