Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Екс-губернатор Закарпаття осоромився зі своїм піджаком на всю Україну (ВІДЕО)

15 січня 2015 р., 15:12

Модний піджак не сховав ганебного вчинку закарпатського нардепа-кнопкодава

Сьогодні колишній губернатор Закарпаття Валерій Лунченко стане жертвою насмішок з боку краян. А все через дивакувату поведінку у парламенті під час засідання Ради. Валерій Валерійович, який, нагадаємо, свого часу так і не відмовився від депутатства і порушував закон, суміщаючи посаду голови ОДА і отримуючи зарплату у парламенті, порушив закон і сьогодні.

Рух «ЧЕСНО» зловив Лунченка на кнопкодавстві.

«В парламенті минулого скликання регіоналка Бахтеєва кнопкодавила, прикриваючись газеткою. У цьому парламенті народофронтівець Валерій Лунченко облагородив процес та вирішив прикриватися піджаком. Після чого табло Верховної Ради показало, що на цьому порожньому місці було проголосовано "за"» -- пишуть активісти руху.

Ось як все відбувалося. Процес голосування зафіксувала на відео парламентський кореспондент руху ЧЕСНО.


горянин 21.01.2015 13:46 IP: 194.195.42.194
Товариство, який з Лунченка депутат ? Кнопкодав-так. Він такий депутат. як і "губернатор", пішак. Нічого для Закарпаття не зробив, хіба для Хуста. Ще треба розбиратися, чи не було зловживань службовим становищем. Хто може розібратися ?
виборець 15.01.2015 17:15 IP: 55.53.200.46
Нехай Верховна Рада проголосує,щоб молокососа Лунченка вивести із складу народних депутатів України. Таке рішення було б повчальним для інших "кнопкодавів". Ганьба народному обранцю Лунченко,якщо після цього можна так його називати,бо він такої шани не заслуговує. Сорому в нього не має. Ганьбивбися своїх виборців,яікі віддали за таке чмо свої голоси.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp