Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Горянах учні 10-х та 11-х класів отримуватимуть стипендії

15 січня 2015 р., 18:35

Єдина умова - відмінне навчання.

Святкові дні минули, але хороші справи, посіяні благодійниками і меценатами у період зимових свят запам’ятаються надовго тим, хто отримав часточку тепла.

Так активіст ГО «Самодопомога Закарпаття», депутат міської ради Михайло Чурило зробив подарунки дітям своєї рідної школи, яку і сам закінчував багато років тому. А ще – дитячому садку НВК «Горяни» ДНЗ-1.

Подарунки отримали всі діти початкової школи, а також вихованці дитсадка. Загальна кількість обдарованих – близько 700 чоловік.

У ЗОШ №7 свого випускника добре пам’ятають. Вчителька згадує: «Михайло був взірцевим учнем. З ним ніколи не було проблем. Завжди серйозний і рішучий. Можливо саме ці якості допомогли стати йому тим, ким він є зараз».

«Кожного року подарунки нашій школі дарувала міська управа. Цього року вийшло інакше і ми дуже раді, що Михайло Чурило взяв ініціативу на себе, не забуває рідних стін. Це не перша така акція, яку пан Михайло проводить у нашій школі. Раніше саме за його ініціативи і підтримки на нашій базі збудували футбольне поле. Також він профінансував побудову дитячого майданчика», - коментує пані директор ЗОШ №7.

Викладацький склад каже, що тішиться таким випускником, адже дуже мало є людей, які дійсно дотримують свого слова і виконують все те, про що говорять. А справи Михайла Чурила у Горянах знають добре, бо ж його ініціативи і проекти стосуються не тільки підтримки навчальних закладів.

Також, Михайло Чурило запропонував школі ввести для відмінників 10-з та 11-х класів стипендії, які має намір сам оплачувати. Це, на його думку, стимулювало учнів до навчання і було б підтримкою і добрим стартом у доросле життя для справді талановитої молоді..

Щодо садочку, то депутат вже 6 років поспіль передає подарунки його вихованцям на всі свята. Як зазначає завідувачка дитсадка, саме Михайло Чурило на перше ж прохання забезпечує й інші повсякденній й особливі потреби дошкільного виховного закладу.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp