Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді з другої спроби затвердили ставки податку на майно і землю

16 січня 2015 р., 10:26

За кожен понаднормовий квадрат житла треба буде заплатити 5 гривень податку

Питання місцевих податків і зборів, рішення по якому депутати Ужгородської міської ради не змогли ухвалити під час минулої сесії у середу, коли приймали бюджет міста, сьогодні нарешті вирішили. Після тривалих «консультацій» депутатів з мером дійшли компромісу і сьогодні сесія міськради затвердила ставки місцевих податків і зборів.


Отож, депутати затвердили ставку: за кожний понаднормовий квадрат житла (нагадаємо, квартири до 60 квадратів і будинки до 120 квадратів не оподатковуються) ужгородці мають заплатити по 5 гривень податку. Кожен понаднормовий квадрат житла оподатковуватиметься по ставці 0,4 % від мінімальної зарплати. Тобто по 5 гривень за квадратний метр.

До прикладу, якщо у вас квартира площею 70 квадратів, то вам доведеться заплатити 50 гривень у рік. Нагадаємо, не оподатковується квартира площею до 60 квадратів і будинок площею до 120 квадратів.

Час Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp