Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець "під мухою" зарізав знайомого

16 січня 2015 р., 12:22

Сварка під час застілля призвела до трагеії на Рахівщині

Опівночі в чергову частину Рахівського райвідділу міліції по телефону 102 надійшло повідомлення від жінки, яка повідомила, що в під’їзді на сходах багатоквартирного будинку вона виявила з тілесними ушкодженнями невідомого непритомного чоловіка.

За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група. Прибувши на місце події, правоохоронці виявили труп 33-річного рахівчанина у коридорі однієї з квартир будинку.

На тілі померлого були тілесні ушкодженнями у вигляді проникаючих колото-різаних ножових ран на обличчі, шиї та грудній клітці.

На момент приїзду правоохоронців у даній квартирі знаходилися двоє громадян – співмешканка вбитого та чоловік, який проживає за даною адресою. Вищевказані громадяни перебували в стані сильного алкогольного сп’яніння.

- Під час опитування 47-річного чоловіка, який знаходився в квартирі, було встановлено, що всі троє в даній квартирі протягом дня вживали спиртні напої, а близько 23-ї години між ним та вбитим виникла сварка, в ході якої чоловік схопив кухонний ніж та декілька разів вдарив ним свого знайомого,-повідомив очільник Рахівського райвідділу міліції Людвіг Фай.

Наразі підозрюваного затримано, розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України ( Умисне вбивство). На чоловіка чекає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Проводяться ряд експертиз та заходи, спрямовані на встановлення всіх обставин вбивства.


Олеся Чайковська, Рахівський РВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp