Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За службу в зоні бойових дій - грамоти, чергові звання та премії (ФОТО)

17 січня 2015 р., 10:45

В Ужгороді вшанували міліціонерів, що повернулись зі Сході

Учора в Ужгороді вшановували бійців зведеного загону УМВС області, які нещодавно повернулися із зони АТО. Закарпатські правоохоронці чергували на блокпостах в м.Артемівськ Донецької області, де заслужили авторитет і повагу місцевого населення та керівництва краю. 

З вітальним словом до присутніх в залі звернувся начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич, який подякував колегам за їх ратний труд, їхнім родинам - за порозуміння й підтримку чоловіків, волонтерам - за матеріальну допомогу закарпатцям у зоні АТО. 

Хвилиною мовчання зал вшанував пам'ять загиблих у трагедії в м.Волноваха на Донеччині. 

Сергій Шаранич, який і сам неодноразово відвідував зону АТО, везучи нашим хлопцям боєприпаси, продукти і навіть новорічну ялинку з подарунками, охарактеризував ситуацію на сході України, розповів про своє спілкування з керівництвом міста Артемівськ і Донецької області, які високо оцінюють роботу зведеного загону закарпатської міліції в Артемівську. 

Сергій Олексійович також пригадав, як на Різдвяні свята над Артемівськом гучно лунала закарпатська коляда. Присутні в залі бійці, разом із очільником обласної міліції, проколядували й тепер… 

Велика група закарпатських правоохоронців, які повернулися після чергової ротації зі сходу, була нагороджена черговими званнями, грамотами й грошовими преміями. А ветеран закарпатської міліції Петро Бронтерюк побажав молодшим колегам з гідністю нести звання працівника закарпатської міліції. 
СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp