Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Воловецьке лісове господарство завищує ціни та роздає лісосіки всім підряд

28 березня 2014 р., 15:35

Підприємці Воловецького району, які працюють у лісопереробній галузі, звернулися до заступника губернатора Михайла Поповича з колективним проханням «розглянути, проаналізувати та змінити цінову політику ДП «Воловецьке лісове господарство»

За їх словами, відпускні ціни на лісопродукцію цього господарства у порівнянні з іншими лісгоспами краю, завищені в середньому на 50-80 гривень. Також вони просять забезпечити прозорий розподіл лісосік із перевагою місцевим переробникам, а не з інших районів. Тоді від переробки лісопродукції сплачуватимуться податки до місцевого бюджету Воловеччини, крім того, це дасть можливість працевлаштуватися волівчанам.

Михайло Попович дав доручення сектору у Закарпатській області Державної інспекції України з контролю за цінами провести перевірку цінової політики даного підприємства, а Закарпатському обласному управлінню лісового та мисливського господарства – вивчити питання прозорого перерозподілу лісосік переробникам Воловецького району.





Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА
Іван Іванович 30.06.2014 17:29 IP: 12.70.43.195
Вся проблема у директорі держлісгоспа бо зробили собі кормушку ЩЕРБЕЙ ІГОР із своім братом ЩЕРБЕЙ МИРОСЛАВ без взятки навіть і говорити не хочуть гнати іх давно пора із района регіонали недобиті.Лісників як биків в Ужгород на АНТИМАЙДАН зганяли за таке вже давно сидіти мали а вони ще на посадах сидять.СмЕрть ЩЕРБЕЯМ гнобителям Воловецького району!!!!!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp